Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Ceylan: GESİAD, sosyal ve ticari sorumluluklarını yapan bir dernek

Vali Ceylan: GESİAD, sosyal ve ticari sorumluluklarını yapan bir dernek

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir İşadamları Derneği'nin (GESİAD) ticari ve sosyal sorumlulukları yerine getiren bir dernek olarak gördüğünü söyledi. İade-i ziyarette bulunmak ve yeni taşındığı hizmet binası dolayısıyla hayırlı...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 14:09
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir İşadamları Derneği'nin (GESİAD) ticari ve sosyal sorumlulukları yerine getiren bir dernek olarak gördüğünü söyledi.

İade-i ziyarette bulunmak ve yeni taşındığı hizmet binası dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini de iletmek üzere derneği ziyaret eden Vali Ceylan’ı, GESİAD Başkanı İrfan Avşar, başkan yardımcıları Ali Ersan Erdoğan, Ahmet Salaş ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Hasan Karadaş, Umut Araz, Hacı Yaman, Fatih Yakut, Mahmut Güçlü, Yusuf Bıyık, Zafer Taşezer ve Avni Duru’dan oluşan heyet karşıladı.

    Derneğin hizmet binasını gezen ve birimler hakkında bilgi alan Vali Ceylan, sonrasında Başkan İrfan Avşar’ın makam odasında kendisini karşılayan yönetim kurulu üyesi işadamları ile bir süre sohbet etti.

    GESİAD Başkanı İrfan Avşar, Vali Ceylan’ı yeni hizmet binalarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Derneğin 2013’ün son 3 ayındaki çalışma takvimini anlatan Avşar, "Bağlı olduğumuz TUSKON’un organizesi ile yapılan Çinli işadamları ile ikili iş görüşmelerine Nevşehir’den önemli sayıda firmamızı götürdük. Son derece verimli ve ileriye dönük somut sonuçlar çıkacak görüşmeler yapıldı. İkili temaslara devam etme, ihracat, ithalat, distribütörlük gibi alanlarda görüşmeler oldu. Firmalarımız önümüzdeki süreçte bağlantıları sağlayıp ilimiz ve ülkemiz açısından inşallah, hayırlı sonuçlar alacak işlere imza atacaklar. ANSİFED tarafından bölgesel olarak 27 Eylül’de Mersin’de düzenlenecek Gıda Sektör Buluşması’nın ardından 26-27 Kasım tarihleri arasında da İstanbul’da 140 ülkeden gelen gıda sektör buluşması programlarını ticari olarak yapacağız. Sosyal bir proje olarak da Kurban Bayramında et dağıtmak üzere 25 işadamı ile gideceğiz." dedi.

    Vali Mehmet Ceylan ise işadamları ile birlikte yurt dışı gezilere katılabileceğini belirtti. Nevşehir ekonomisinin gelişmesi, iş sahalarının artırılması, firmaların büyümesi için yapılacak her türlü projelere katkı sağlamayı, ortak programlar yapmayı istediğini ifade eden Ceylan, "GESİAD'ın 3 aylık yoğun çalışma programını dinledim ve çok memnun oldum. GESİAD’, hem ticari hem de sosyal sorumlulukları yerine getiren bir dernek olarak görüyorum.” diye konuştu.

    Ceylan, GESİAD’ın yeni, modern, ferah hizmet binası ile iş adamlarına çok güzel bir ortam hazırladığını da dile getirdi.

    Ziyaret sonrasında Vali Ceylan’a GESİAD Başkanı İrfan Avşar tarafından tablo hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.