Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÇAYDOKS kurslarına yoğun ilgi

ÇAYDOKS kurslarına yoğun ilgi

Rize Çayeli Belediyesi'nin desteğiyle Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından kabul edilen Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Projesi kapsamında, başlayan fotoğrafçılık,...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 13:54
Rize Çayeli Belediyesi'nin desteğiyle Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından kabul edilen Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Projesi kapsamında, başlayan fotoğrafçılık, ebru, Osmanlıca kursları, yoğun katılımı ile devam ediyor.

    Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devam eden kurslar 2 aylık periyotlarla mart ayına kadar devam edecek. Eylül-Ekim döneminde yapılan fotoğrafçılık kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Rıza Çakır bir süre dersi dinledi. Ziyaret sonunda bir açıklamada bulunan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi: ‘’Çayeli Doğa Sporları Kulübü'nde görev yapan arkadaşlarımız hazırladıkları ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından kabul edilen 'Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Projesi' kapsamında açılacak kurslar ve seminer çalışmaları ilçemizin sosyal kültürel yönden büyük katkılar yapacağı aşikardır. Çayeli Belediyesi olarak gerçekleşecek olan bu projenin Belediyemize ait bir mekanda yapılması ve yapılan kurslara katılımın yüksek olmasın bizleri de son derece mutlu etmiştir"

    Fotoğraf çekmenin her zaman hoşuna gittiğini vurgulayan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Fotoğraf çeken kişilerin hayata bakışlarında ve manevi dünyalarında çok büyük değişimler olduğunu biliyoruz. Kurs sonunda buradaki arkadaşlarında hayata daha farklı bakacaklarına inanıyorum. Bu projeyi ilçemize kazandıran Çayeli Doğa Sporları Kulübü'ne ve destekleyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.