Dolar 34,2256
%0.08
Euro 37,9272
%0.26
Altın 2.928,480
%0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arkadaşlar arasındaki husumet ölümle noktalandı

Arkadaşlar arasındaki husumet ölümle noktalandı

Fatih’te aralarında husumet bulunan arkadaşını sokak ortasında tabancayla öldürdüğü öne sürülen Serkan O. (28) ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet M. (27), polis ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli de sevk edildikleri...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 10:41
Fatih’te aralarında husumet bulunan arkadaşını sokak ortasında tabancayla öldürdüğü öne sürülen Serkan O. (28) ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Mehmet M. (27), polis ekiplerince yakalandı. Her iki şüpheli de sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Fatih Yedikule Mahallesi Yedikule Caddesi üzerinde 21 Mart’ta meydana gelen olayda Levent Korkut (35), tartıştığı kişilerce tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturmada Korkut’un, daha önce tartıştığı iki arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet gününden itibaren ortadan kaybolan iki kişinin yakalanması amacıyla çalışma başlatan polis, Antalya'ya gittiği tespit edilen Mehmet M.'yi gözaltına aldı. Bu kişinin ifadesi doğrultusunda İstanbul'da bir eve yapılan baskında Serkan O. yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.