Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan'dan çöp sorununa neşter sözü

Arslan'dan çöp sorununa neşter sözü

​Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın Harmandalı İnönü Mahallesi’nde açtığı seçim bürosu açılışında yoğun katılım coşkusu yaşandı. Açılışta konuşan Arslan, “30 Mart’ın zafer coşkusunun alkış sesleri bugün Harmandalı’da duyuluyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 10:28
İZMİR- Seçim bürolarının sayılarının her geçen gün katlanarak arttığı Çiğli’de şölen havasında açılışlar gerçekleştiriliyor, halkın seçim coşkusu her geçen gün artmaya devam ediyor. Harmandalı İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına ‘Çiğli’nin gururu, Halkçı Başkan, Gençlerin umudu, ’sloganları eşliğinde katılan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, halka projelerini anlattı ve halkın sorunlarına ortak oldu. Kalabalığın adeta akın ettiği açılışta konuşan Arslan, “ Bugün burada Çiğli’de 30 Mart’ın seçim zaferinin alkış seslerini duyuyorum” dedi.

“HARMANDALI ÇÖPE LAYIK DEĞİL”
Harmandalı’nın uzun zamandan beri süre gelen çöp sorununa da değinen Arslan, Harmandalı’dan çöplüğün kalkacağını ve başka bir yere taşınacağını belirtti. Arslan, “ Bu çöplük buradan eninde sonunda kalkacak. Büyük Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’da daha önce bunu dile getirmiş, başka bir yerde geri dönüşüm yoluyla İzmir’in çöp sorununun ortadan kalkacağını söylemişti. Daha önce de söyledim, şimdi yine söylüyorum. Çiğli’de çöpe layık değil, Harmandalı’da çöpe layık değil” diye konuştu. Mahallenin sorunlarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Hasan Arslan, mahallelinin Cem Evi’nin olmamasını dile getirmesi üzerine, Uğur Mumcu Mahallesi’nde de İnönü Mahallesi’nde de Cem Evi yapacaklarını ve temelini bizzat kendisinin atacağını dile getirdi.

ÇİĞLİ’DE KOŞAR ADIMLAR
Çiğli’de sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, esnafı ve vatandaşı her daim kucaklamaya devam eden Hasan Arslan, Ege Denizlililer Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katıldı, örgütlü toplumun ve sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı. Demokrasi kampüsü projesini katılımcılarla paylaşan Arslan, derneklerin demokratik bir toplumun vazgeçilmezleri olduğunu hatırlattı ve hayata geçirecekleri proje ile hem maddi hem de manevi anlamda derneklere destek olacaklarını belirtti. EVKA 5 Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Arslan, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile birlikte Balatçık pazar yerini gezdi esnafın sorunlarını dinledi.

“HARMANDALI’NDA ‘HARMANDALI’ OYNAYACAĞIZ”
Harmandalı Ahmet Efendi Mahallesi’nde seçim bürosu açan Hasan Arslan, İnönü Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet mahallelerinde seçim büroları açılışlarını gerçekleştirdi. Harmandalı’nın Çiğli’de hayvancılığın yapıldığı yerlerden biri olduğunu dile getiren Hasan Arslan,  “Harmandalı’da tıpkı Kaklıç ve Sasalı gibi hayvancılığın en çok yapıldığı bölgelerimizden birisi. Bu bölgelerimizde hayvancılığın gelişmesi konusunda elimizden geleni yapacağız ve gerekli katkı ve desteği sağlayacağız. Harmandalı’ya yakışanı yapacağız ve tüm sorunlarımızı çözerek inşallah Harmandalı’da Harmandalı zeybeği oynayacağız ” diye konuştu. Açılışın ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde bir ev ziyaretine katılan Arslan vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarına ortak oldu.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.