Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’yi 5 yılda uçururum

Çiğli’yi 5 yılda uçururum

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Maltepe Mahallesi’ndeki AK Parti seçim bürosu açılışını yoğun katılım arasında gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2014 - 14:19
İZMİR - Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığı selamlayan, tek tek vatandaşlarla el sıkışan AK Partili Adnan Yılmaz, Çiğli’nin geçmişi ve şu anki durumunu belediyecilik anlayışı üzerinden analiz etti. “Hoş geldin büyük başkan” sloganları eşliğinde kalabalığa selamlama konuşması yapan Yılmaz, “Çiğli genel yapısı itibariyle git gide gerileyen bir durumda. Burada da görüyorsunuz, adeta sizleri ve bizi kaderimize bırakmışlar. Hepimiz Çiğli’nin bir köşesinde sıkışıp kalmışız” dedi.

''KADINLARA TAM DESTEK''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ....


Mitingi aratmayan karşılamada davul zurna eşliğinde vatandaşlarla halay çeken Adnan Yılmaz, konuşmasının devamında mevcut CHP’li belediye yönetimini de eleştirdi. Yılmaz, “Hani nerede verilen vaatle? Bunca yıl o koltuklarda yan gelip yatmak için mi oturdunu? Yetki verin Çiğli’yi 5 yılda uçurayım” diye konuştu.   


ÇÖZEMEZSEM İSTİFA EDERİM
Çiğli’li vatandaşlarla önceki buluşmalarında sürekli olarak dile getirdiği çöp sorunu hakkında da açıklamalarda bulunan AK Partili Yılmaz, “Sizi çöplüğü mahkum edenlerden 30 Mart’ta bu ihanetin hesabını sorun. Ben size şimdiden söz vereyim. 30 Mart’ta göreve geldikten sonra 6 ay içinde Çiğli’nin çöp sorununu çözmezsem görevimden istifa ederim. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, 6 ayda bu sorunu çözecem” ifadelerinde bulundu.


ÇİĞLİ’Yİ 5 YILDA TANIYAMAYACAKSINIZ
Maltepe mahalle sakinlerine de mahallelerine yönelik müjdeler veren AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, belediyecilik anlayışının temeline halka hizmet ilkesini koyacağını söyledi. Yılmaz, “Belediyemizin ışıkları 24 saat yanacak. Çiğli’nin hangi mahallesinde, sokağında bir sorun varsa onu çözmek için her an müdahaleye hazır bulunacağız. Görün bakın, Çiğli’yi 5 yılda tanıyamayacaksınız” şeklinde konuştu.


Alanı dolduran vatandaşlara teşekkürlerini sunarak konuşmasını bitiren AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim bürosu açılışı için kurdeleyi kesmek üzere Çiğli eski Belediye Başkanı Galip Öztürk’ü yanına davet etti. 1992 yılında, Çiğli’nin Karşıyaka’dan ayrılarak ilçe durumuna gelmesinden sonra Çiğli’nin kurucu başkanı olarak görev yapan Öztürk’ün kurdeleyi kesmesinden sonra coşan topluluk, Adnan Yılmaz’la tekrar davul – zurna eşliğinde halay çektiler. Yılmaz, seçim bürosu açlışından önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mahalleli kadınlara karanfil dağıtmayı da ihmal etmedi.


RIFAT SAİT’TEN DESTEK
Öte yandan açılış sonunda Adnan Yılmaz’ın sürpriz bir konuğu vardı. AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, açılış sonunda Yılmaz’a seçim bürosu için hayırlı olsun temennilerinde bulunarak söz aldı. Sait, “Ben milletvekili oldum. İnşallah Adnan Yılmaz da Çiğli’nin yeni belediye başkanı olacak. Bundan şüphe duymuyorum’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.