
Arslan: her şey Cumhuriyet’in kadınları için
CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kaklıç’ta katıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinliğinde sosyal belediyeciliğin gereği olan hizmetleri Cumhuriyet'in kadınları ile buluşturacaklarını belirtti ve Çiğli’nin bütün mahallelerinde kadın sığınma evlerinden, çocuk bakım evlerine, kadın yaşam merkezlerinden, ücretsiz meslek edindirme kurslarına kadar birçok hizmeti kadınlarla buluşturacaklarının müjdesini verdi.
- Ege Postası
- 09.03.2014 - 12:13

“CUMHURİYETİMİZİN KADINLARI BİZİ İKTİDAR YAPACAK”
Kaklıç Düğün Salonu’nda şenlik havasında gerçekleşen ve kalabalığın adeta akın ettiği etkinlikte konuşan Hasan Arslan, “Bugün burada bu etkinlikte Cumhuriyetimizin kadınları ile buluşmaktan büyük onur duyuyorum ve gurur duyuyorum. Ve biliyorum ki burada bulunan Cumhuriyet’in kadınları bu Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak. Kadınlarımız her şeyimiz. Partimizin kadınlara verdiği önemi ve desteği bugün herkes biliyor. Partimizde kadınlarımıza verdiğimiz görevleri herkes biliyor. Kadın belediye başkan adaylarımız var. Çiğli’de sekiz belediye meclis üyesi adayımız kadın” diye konuştu.
ÇİĞLİ’NİN KADINLARINA YAKIŞAN HİZMETLER
Çiğli’de sosyal belediyeciliğin gereklerini uygulamak ve hizmetler vermek için adeta gün sayan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, kadın sığınma evlerinden, çocuk bakım evlerine, içerisinde kadınların spor başta olmak üzere her türlü aktiviteden yararlanabileceği kadın yaşam merkezlerinden, ücretsiz meslek edindirme kurslarına kadar birçok projeyi hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Belediye binasında kadın danışma merkezleri açacaklarını belirten Arslan, “Kadınlarımızın sorunlarına ortak olacağız. Sıkıntılarını, sorunlarını gelip anlatacaklar. Gerekirse Belediye Başkanı ile görüşecekler. Ama sorunlar sıkıntılar çözülecek, çözüme kavuşturulacak. Her şey Çiğli’nin emekçi kadınları için” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Aziz Kocaoğlu’nun Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 2014-2019 hizmet dönemine ilişkin strateji ve projelerini açıkladığı törene katılan Arslan, İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ataşehir pazaryeri esnaf gezisinin ardından, Özefe Sanat Merkezi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği’ne katılan Hasan Arslan, Sofyan Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.
Yorum Yazın