Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan'a sevgi seli

Kalkan'a sevgi seli

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Peker Mahallesi'nde seçim bürosu açılışına katıldı. Coşkulu kalabalığa seslenen Kalkan, “Sizin bu heyecanınız kaplumbağayı tavşana çevirir” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2014 - 11:17
İZMİR - Peker Mahallesi'nde gerçekleşen Seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Karabağalar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, tüm gün ilçede kurulan semt pazarlarını gezdiğini, insanların hizmete ve AK Parti Belediyeciliği'ne hasret kaldığını belirtti. Kalabalığın coşkusunun teşkilatı ile berlikte çalışan AK Partililere heyecan verdiğini vurgulayan Kalkan, “Sizden gelen bu heyecan kaplumbağayı tavşan haline getirir. Bizde sizleri layık olduğunuz şehircilik ile buluşturmak için koşturuyoruz. Bugüne kadar vatandaşlara hep sordum Karabağlar'da yaşamaktan memnun musunuz diye. Hep cevapları hayır oldu. Bu hayır kelimesinin çözümü İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım, Karabağlar'da Necip Kalkan” diye konuştu.

KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
Kalkan, Karabağlar'da 30 Mart yerel seçimlerinin ardından üreten kadınlar olacağını belirtti. Açılışa katılan kadınlara beyaz ve kırmızı güller dağıtan Kalkan, şunlar söyledi, "Dünya'nın denge organı olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Kadınlar bizim baş tacımız. Evinden eşinin duasını almadan çıkan adamın işi doğru gitmez. Ben kendi eşimin duasını almadan evden çıkmaya korkuyorum. İnanın siz kadınlar olmadan bir şey yapmamımız mümkün değil. Karabağlar'da önce kadınlara ihtiyacımız var.Bu dünyanın hakikatıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.