Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksakal'dan 8 Mart'ta  iddialı çıkış!

Aksakal'dan 8 Mart'ta iddialı çıkış!

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balçovalı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil dağıtarak kutladı. Aksakal Kayacan "Bir kadın aday olarak, öncelikle kadınların ekonomideki etkinliğinin arttırılması gerektiğine inanıyorum. Bunu sağlamak için de hazırladığım tüm projelerde kadınlara istihdam olanağı sağlamayı öncelikli görüyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2014 - 11:03
İZMİR - DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Balçova'da halkla birlikte kutladı. Balçova sokaklarını dolaşarak kadınlara karanfil dağıtan Aksakal Kayacan, Balçova'ya artık bir kadın eli değmesinin zamanı geldiğini belirterek kadın dayanışmasının önemine dikkat çekti. Aksakal Kayacan, kadınların hatırlanmasına vesile olan 8 Mart'ların her zaman içini acıttığını ifade ederek "Artık kadın haklarının tartışılmadığı bir dünyada yaşamak istiyorum. Kadınların ezilmediği ve kendi  ayakları üzerinde durduğu günlerin özlemi ile bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Aksakal Kayacan, kadınların yaşadığı sorunların ekonomik temelli olduğuna dikkat çekerek kadınlara yönelik önemli projeleri bulunduğunu söyledi. Öncelikli olarak şiddet mağduru kadınların koruma altına alınması ve şiddetten arınmış yeni bir yaşama başlamaların koşullarının oluşturulması için kadın sığınmaevi açacağını ifade eden Aksakal Kayacan "Bunun yanında hazırladığım tüm projelerde kadınlara istihdam sağlamanın koşullarını da yaratmaya çalışıyorum. Örneğin kurmak istediğimiz kreş de huzurevi de  Balçovalı kadınlar için önemli iş sahaları yaratacaktır. ekonomik olarak güçlü olan kadınları kimsenin ezmesi mümkün değildir" diye konuştu. Aksakal Kayacan, kadın duyarlılığına ve bakış açısına yaşamın her alanında ihtiyaç olduğunu belirterek "Balçovalı kadınların desteği ile yerel  yönetimde kadın farkını herkese göstereceğiz" dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.