Dolar 34,1236
%-0.04
Euro 38,1594
%0.64
Altın 2.916,020
%1.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin'de çeşmeler temizleniyor

Artvin'de çeşmeler temizleniyor

Artvin Belediyesi, il merkezinde bulunan çeşmelerde temizlik ve hijyen çalışması yapıyor. Şehir merkezindeki 15 çeşmede yapılan çalışmayla çöp konteynerlerinin bulunduğu yerler de ilaçlandı ve kireçlendi.Çeşmelerdeki temizlik ile ilgili...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 14:22
Artvin Belediyesi, il merkezinde bulunan çeşmelerde temizlik ve hijyen çalışması yapıyor. Şehir merkezindeki 15 çeşmede yapılan çalışmayla çöp konteynerlerinin bulunduğu yerler de ilaçlandı ve kireçlendi.

Çeşmelerdeki temizlik ile ilgili açıklama yapan Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, "İlimizin muhtelif yerlerinde bulunan çeşmelerden vatandaşlarımız su ihtiyaçlarını karşılamakta. Bu çeşmelerin bazıları belediyemiz tarafından, bazıları da hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılmış. Bu çeşmelerden belediye şebekesinden gelen, hijyenik, arıtması yapılarak sular akmakta. Her gün onlarca insanın dokunup su içtiği, elini yüzünü yıkadığı, su ihtiyacını karşıladığı çeşmelerin düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. Biz de halkımızın sağlığını korumak için bu çalışmayı yapıyoruz." dedi.

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı İnce, şehirdeki çöp konteynerlerinin bulunduğu alanlarda da ilaçlama ve kireçleme çalışması yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.