Dolar 34,1176
%-0.04
Euro 38,0824
%0.16
Altın 2.913,860
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin, horonda Türkiye şampiyonluğu hedefliyor

Artvin, horonda Türkiye şampiyonluğu hedefliyor

Artvin Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları topluluğu, Türkiye şampiyonasına katılmak üzere İstanbul’a gitti.        Artvin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu 5-6...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:10
Artvin Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları topluluğu, Türkiye şampiyonasına katılmak üzere İstanbul’a gitti.

        Artvin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu 5-6 Nisan 2013 tarihlerinde Giresun’da düzenlenen yarışmada Büyükler Düzenlemeli Dal’da 8 ekibin arasından birinci olmayı başarmıştı. Bölgede birincilik elde eden ekip Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanmıştı. Topluluk, İstanbul’da 20-21 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere katılmak üzere Artvin’den yola çıktı.

        Horon ekibini, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, vatandaşlar ve yarışmacıların aileleri uğurladı. Aileler çocuklarına başarı dilerken ekipteki bazı oyuncular göz yaşlarına hakim olamadı.

        Ekip eğitmeni Murat Altuntaş, amaçlarının geçtiğimiz yıl Türkiye birincisi olan ekibi bu yıl da birinci yapmak olduğunu söyledi. İyi hazırlandıklarını ve iddialı olduklarını ifade eden Altuntaş, "Ayrıldığımız bu meydana birinci olarak dönüp sevincimizi Artvinlilerle paylaşmayı hedefliyoruz." dedi.

        Hareket öncesinde oyunculara başarı dileyen Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce de çok başarılı bir ekiplerinin olduğunu, bu yıl da İstanbul’dan Türkiye birincisi olarak döneceklerine inandıklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.