Dolar 34,2596
%0.06
Euro 37,6017
%-0.08
Altın 2.921,000
%-0.02
Bist-100 9.118,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı: Adalet herkes için gerekli

Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı: Adalet herkes için gerekli

Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Tuğgeneral Abdullah Arslan, adaletin herkes için gerekli olduğunu söyledi. Arslan, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız’ı ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin Ergenekon davasıyla ilgili sorusuna Arslan,...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 16:34
Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Tuğgeneral Abdullah Arslan, adaletin herkes için gerekli olduğunu söyledi. Arslan, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız’ı ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin Ergenekon davasıyla ilgili sorusuna Arslan, “Adalet herkes için gerekli. Şu an nihai kararlar var. Adalet tecelli edecektir. Şu aşamada bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum." dedi. Hakim Tuğgeneral Arslan, ziyaretle ilgili ise şunları şöyledi: “Sayın Başkanımız sağolsunlar, Ankara'ya geldiklerinde bizleri de ziyaret etmişlerdi. Biz de ilk fırsatta ziyaret etmek istedik. Bayram vesilesiyle geldiğimiz memleketimizde sizlerle birarada olmaktan mutluluk duyuyorum. Manisa'da görmeye doyamadığım yerler var. Geçmişimizi tekrar yad ettik. Böyle güzel insanları güzel memleketimizde görmekten dolayı da son derece mutluyum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.