Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşkları engel tanımadı

Aşkları engel tanımadı

BODRUM'da yaşayan bedensel engelli 41 yaşındaki Vedat Ergüven ile nişanlısı 32 yaşındaki Sibel Kahraman'ın mutlu birlikteliği, aşkın engel tanımadığını gösterdi. Başta ilişkiye karşı çıkan ailelerin de ikna olmasıyla nişanlanan çift, yarın Bodrum'da dünya evine girecek.

  • Ege Postası
  • 14.12.2015 - 14:24
Önceleri Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'na (UNICEF) ait kartpostalları satarak geçimi sağlayan, iki yıl önce büfe açan, doğuştan fiziksel engelli Vedat Ergüven ile 9 yıldır birlikte olduğu ve 3 yıl önce nişanlandığı Sibel Kahraman'ın aşkı engel tanımadı. Ailelilerinin karşı çıkmasına rağmen aşklarından vazgeçmeyen çift, yarın Diamond Of Bodrum Otel'de dünya evine girecek. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, nikahı kıyacak. 


HEP YANINDA OLDU
Nişanlısıyla mutluluğunu DHA muhabiriyle de paylaşan Vedan Ergüven, "Yıllarca sokaklarda kartpostal sattım, o yıllarda hep Sibel yanımdaydı. Nasıl yaşadığımı ne zorluklar çektiğimi gördü. Beni hep destekledi. Sonra arkadaşlığımız aşka dönüştü. Başta ailelerimiz olmak üzere birçok kişi 'Olmaz, siz evlenemezsiniz' dedi. Ancak Sibel'in bana olan yakınlığı, dürüstlüğü, benim ona olan sevgim ve saygımın yıllar geçse de tükenmediğini, aksine arttığını görünce evlenme kararı aldık. Çok mutluyuz" dedi.



AŞK AİLELERİ DE İKNA ETTİ
Nişanlısıyla birlikte büfe işletmeciliği yapan Sibel Kahraman da "Vedat'ı tanıdığım günden beri engelli olması hiçbir zaman benim için bir sorun olmadı. Önemli olan onun kalbinde ve beyninde engel olmaması. Onca sağlam insanlar var toplumda ruh hastası gibi ortalarda dolaşıyor. Vedat bana her konuda sahip çıkıyor. Bugüne kadar da çıktı. Ondan vazgeçemeyeceğimi anlayınca birlikte evlenip yaşama kararı aldık. Beni Vedat'tan sadece ölüm ayırabilir. Bunu anlayan ailelerimiz de karşı çıkmaktan vazgeçti" dedi. 


ENGELLİ KARDEŞİ DE EVLENİP MUTLU OLDU
Yarın akşam dünya evine girecek olan Vedat Ergüven'in fiziksel engelli erkek kardeşi 34 yaşındaki Haydar Ergüven'in de 3 yıl önce 30 yaşındaki Kübra Ergüven ile Bodrum'da evlendiği belirtildi. Kübra Ergüven, eşi ile çok mutlu olduğunu belirterek, "Haydar ile çok mutluyuz, iki çocuğumuz var. Engelli olması aşkımıza asla engel olmadı. Ağabeyi Vedat yarın evlenecek. İnşallah çok güzel bir düğün yapacağız, insanların fiziksel engellerinin aşka engel olmadığını bundan daha güzel ne anlatabilir ki'" dedi.

Haydar- Kübra Ergüven çiftinin Ankara'da yaşadığı, onların da büfecilik yaparak hayatlarını kazandıkları öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.