Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanbaba: Bencilce çıkarlar için harcanmak istedim

Aslanbaba: Bencilce çıkarlar için harcanmak istedim

KKTC'de rüşvet iddialarıyla gündeme gelen bağımsız milletvekili Ejder Aslanbaba, bireysel hesaplar ve bencilce çıkarlar için harcanmak istendiğini iddia etti. Aslanbaba, "Böylesi bir zenginleşme birilerinin adamı olma sonucu doğurur. Ben...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 14:59
KKTC'de rüşvet iddialarıyla gündeme gelen bağımsız milletvekili Ejder Aslanbaba, bireysel hesaplar ve bencilce çıkarlar için harcanmak istendiğini iddia etti. Aslanbaba, "Böylesi bir zenginleşme birilerinin adamı olma sonucu doğurur. Ben şimdiye kadar kimsenin adamı olmadım. UBP’den ayrılmamızın ardından toplantı ortamlarında gerek siyasi gerek ekonomik sorunları gündeme getirdim. UBP’den istifa ettikten sonra kendimi büyük bir kandırmacanın içinde buldum." dedi.

Ejder Aslanbaba, rüşvet iddialarının ardından kendisine karşı tavır alındığını ve günah keçisi ilan edildiğini ifade etti. " -Aslanbaba davasını çekti. Aslanbaba şaka yaptı- gibi sözler vardı. Bu da gerçekten halkın yüzde 30 kesimini rahatsız etti." diyen milletvekili Ejder Aslanbaba, "Gittiğimiz yerlerde neden davanı geri çektin diye bize sitemlerde bulunuldu. Davamızı geri çekmedik." diye konuştu.

Kendisine adil olmayan yurtdışı yasağının getirildiğini dile getiren Aslanbaba, davanın hala devam ettiğini, yalnız kendisinin aklandığını belirterek bu durumun bazı güçlerce tersine çevrilmek istendiğini ileri sürdü.

Herkes gibi kendisinin de ekonomik sıkıntılar yaşadığını ifade eden Aslanbaba, siyasetten sonra zenginleşen kesimden olmadığına vurgu yaptı. Şu ana kadar kimsenin adamı olmadığını aktaran Aslanbaba, "Ulusal Birlik Partisi'nden ayrılmamızın ardından toplantı ortamlarında gerek siyasi gerek ekonomik sorunları gündeme getirdim. UBP’den istifa ettikten sonra kendimi büyük bir kandırmacanın içinde buldum. Verilen sözler bir bir unutuldu. Bireysel hesaplar ve küçük bencilce çıkarlar için harcanmak istendim. En aza diğer arkadaşlar kadar fedakarlık yapan Ejder Aslanbaba’nın ismi çizilmek sıfırlanmak istendi. Beraber yola çıktığım arkadaşlarımın prensipsiz tavırları , benim tek kelimeyle harcanmam oldu. Buna şiddetle tepki gösterdim." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.