Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu'na mevkidaşı Saygılı'dan yanıt gecikmedi: Milyarlarca TL kimin cebindeyse bulun getirin

Aslanoğlu'na mevkidaşı Saygılı'dan yanıt gecikmedi: Milyarlarca TL kimin cebindeyse bulun getirin

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, mevkidaşı CHP’li Şenol Aslanoğlu’nun “SGK” çıkışına yanıt verdi. Saygılı açıklamasında, "İzmir 'kayıp milyar skandalı' ile çalkalanırken bu açıklama siyasi aymazlıktır.  İZBETON ve kooperatifler üzerinden kaybolan milyarlarca TL kimin cebindeyse bulun getirin.  Böylece İzmir’in siyaseti ve caddeleri en az 10 yıl tertemiz kalır.  CHP’li seçmenler de sizin arkanızı ve çöpünüzü toplamak zorunda kalmaz" dedi. 

  • Ege Postası
  • 08.08.2024 - 15:41
  • Güncelleme: 08.08.2024 - 16:37

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ve  ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, örgüt-belediye ilişkilerini masaya yatırdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığı'nda Mariott otelde gerçekleşen toplantının ardından basın açıklaması yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, SGK borçlarına ve tasarruf tedbirlerine tepki gösterdi. 

Aslanoğlu'nun açıklamalarına AK parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'dan yanıt gecikmedi. Saygılı açıklamasında, "İzmir 'kayıp milyar skandalı' ile çalkalanırken bu açıklama siyasi aymazlıktır.  İZBETON ve kooperatifler üzerinden kaybolan milyarlarca TL kimin cebindeyse bulun getirin.  Böylece İzmir’in siyaseti ve caddeleri en az 10 yıl tertemiz kalır.  CHP’li seçmenler de sizin arkanızı ve çöpünüzü toplamak zorunda kalmaz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.