Dolar 34,2725
%0
Euro 37,4428
%-0.14
Altın 2.922,230
%-0.2
Bist-100 8.732,00
%-1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Asya Şampiyonlar Ligi’de yarı finalistler yarın belli oluyor

Asya Şampiyonlar Ligi’de yarı finalistler yarın belli oluyor

Kıran kırana mücadelece sahne olan Asya Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalistleri yarın belli olacak. Çeyrek final rövanşında kıta genelinde sekiz karşılaşma oynanacak. Bu karşılaşmalar sonunda da yarı finale kalacak dört takım belirlenecek....

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 11:10
Kıran kırana mücadelece sahne olan Asya Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalistleri yarın belli olacak. Çeyrek final rövanşında kıta genelinde sekiz karşılaşma oynanacak. Bu karşılaşmalar sonunda da yarı finale kalacak dört takım belirlenecek.

Yarınki çeyrek finalin ilk rövanş maçında Güney Kore’nin FC Seoul takımı Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımını konuk edecek. İlk maç 1-1 sona ermişti. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Çin’in Guangzhou Evergrande takımı Katar’ın Lehwiya takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Çin ekibi ilk karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı.

Günün üçüncü maçında Tayland’ın Buriram United takımı 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında İran’ın İstiklal takımını konuk edecek. Günün son karşılaşmasında ise Suudi Arabistan’ın El Şabab takımı Japonyalı ekip Kashiwa Resyol takımını ağırlayacak. İki takım arasındaki ilk maç 1-1’lik skorla bitmişti.

YARINKİ PROGRAM:

FC Seoul-Al Ahli:
El Şabab- Kashiwa:
Buriram United- İstiklal:
Lehwiya -Guangzhou Evergrande :

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.