Dolar 34,2635
%-0.02
Euro 37,4650
%-0.08
Altın 2.926,650
%-0.05
Bist-100 8.708,00
%-1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kutlu: Hiç bir oyuncuma yargısız infaz yapılmasına göz yumamam

Kutlu: Hiç bir oyuncuma yargısız infaz yapılmasına göz yumamam

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hiçbir oyuncusunun medyada karalanmasına ve yargısız infaz edilmesine izin vermeyeceğini belirtti. Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada Manisaspor karşısında...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 19:22
PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hiçbir oyuncusunun medyada karalanmasına ve yargısız infaz edilmesine izin vermeyeceğini belirtti.

Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada Manisaspor karşısında 3-2 kaybettikleri maçta kırmızı kart gören Lawal ile ilgili gerek yazılı, gerekse görsel medyada eleştiri sınırını zorlayan ifadeler yazıldığını ve söylendiğini kaydetti. Lawal'a görmüş olduğu kırmızı kart ve sonrasında yaptığı hareketlerinden dolayı bir ceza verilecekse, bunu takımın teknik direktörü olarak kendisinin takdir edeceğini ifade eden Kutlu,
şöyle devam etti: "Nasıl ki oyuncularımız başarılarından dolayı tebrik ediyor ve ödüllendiriyorsak, yapılan olumsuz davranış ve disiplinsizlik karşısında da gerekli cezalandırmayı yapacağız. Ancak bu tip konular kendi aramızda halledeceğimiz konulardır. Hiçbir oyuncumun medya da karalanmasına ve yargısız infaz edilmesine göz yummam, yumamam."

Cumartesi günü oynadıkları Manisaspor maçının ilk yarısında ortaya koydukları mücadelenin
taraflı tarafsız tüm futbol camiasının övgüsünü aldığını anlatan Kutlu şunları söyledi: "PTT 1.Lig'in en iyi takımlarından biri olduğumuz bilinmekle birlikte özellikle ilk 45 dakikada ortaya koyduğumuz oyun, taktik anlayışımız, oyun disiplinimiz ve maç içersinde yaptığımız toplu ve topsuz aksiyonlar beni ve teknik ekibimi memnun etmiştir. İlk yarıda skoru 3-4 farka çıkaracak pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendirmemiz ise bizim adımız büyük şansızlık olmuştur. Ancak ilk yarının son saniyelerinde yaşanan olumsuzluklar ve oyuncumuz Lawal'a çıkan kırmızı kart bir anda oyunun atmosferini değiştirdi. Bilinen bir gerçek ki bu tip atmosfer değişiklikleri genelde ev sahibi takım için avantaj, deplasman takımı için dezavantaj oluşturur. Bu gerçek, bu maçtada doğrulandı ve olumsuz atmosferden takım olarak etkilendik. Bunun sonucunda da ikinci yarıda ilk yarıdaki oyunumuzun tam aksi bir oyun sergiledik."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.