Dolar 34,2629
%-0.02
Euro 37,4151
%-0.22
Altın 2.928,620
%0.01
Bist-100 8.760,00
%-1.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Isco: Kaybetmeyi düşünmüyoruz, kazanmaya geldik

Isco: Kaybetmeyi düşünmüyoruz, kazanmaya geldik

Real Madridli Isco, Galatasaray maçını kaybetmeyi düşünmediklerini ve İstanbul'a kazanmaya geldiklerini söyledi. Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Isco, takıma katılan yeni oyuncularla birlikte bir uyum...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 18:59
Real Madridli Isco, Galatasaray maçını kaybetmeyi düşünmediklerini ve İstanbul'a kazanmaya geldiklerini söyledi.

Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Isco, takıma katılan yeni oyuncularla birlikte bir uyum sağlayarak başarılı olacaklarını ifade etti.
Bir gazetecinin "Galatasaray'ın önemli oyuncuları var." demesi üzerine genç futbolcu, şunları dile getirdi: "Rakibin oyuncularının hepsini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynuyorlar. Bu maçı kazanmak istiyoruz."

Takımın yeni transferlerinden Isco, Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favori takımlarından birisinde oynadığını ve bundan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

"Mesut Özil takımdan ayrıldıktan sonra daha fazla sorumluluk almaya başladın mı '" şeklindeki soruya genç oyuncu, "Mesut Özil takımdaykenden ona yardımcı olmaya çalıştım. Şu anda diğer arkadaşlarla birlikte takıma yardımcı olmaya çalışıyorum." cevabını verdi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcularını tanıdıklarını ifade eden Isco, "Drogba, Sneijder gibi yıldız oyuncuları var. Onları yakından tanıyorum. Onları durdurup elimizden geleni yapıp maçı kazanacağız." diyerek sözlerini tamamladı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.