Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atakum'da etkili sağanak iş yerlerini göle çevirdi

Atakum'da etkili sağanak iş yerlerini göle çevirdi

Samsun’un Atakum ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak, bazı ev ve iş yerlerini suyun basmasına neden olurken, en çok zararı, içinde onlarca canlı hayvanın olduğu bir pet-shoop mağazası gördü.Sabah...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 15:09
Samsun’un Atakum ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak, bazı ev ve iş yerlerini suyun basmasına neden olurken, en çok zararı, içinde onlarca canlı hayvanın olduğu bir pet-shoop mağazası gördü.

Sabah saatlerinde aniden bastıran ve giderek şiddetlenen sağanak yağış, Atakum ilçesinde bazı cadde ve sokakları göle çevirdi. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nce 6 saat öncesinden haber verilen sağanak yağışta, belediye ekiplerinin çeşitli yerlerde konuşlanmasıyla biriken sular çoğalmadan tahliye edildi. Kısa süreli yağışın arından özellikle Esenevler Mahallesi Atatürk Bulvarı kenarından bulunan bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Pazar günü olmasıyla kapalı olan iş yerlerinde ilk anda müdahale edemeyen ekipler, iş yeri sahiplerinin gelmesiyle biriken suları kısa sürede tahliye etti. En çok zararı ise içerisinde onlarca canlı hayvan bulunan bir pet-shoop mağazası gördü. İş yerine geldiğinde büyük bir şaşkınlık yaşayan iş yeri sahibi, hayvanlarını dışarıya çıkarmak için büyük çaba harcadı.

Yağışların akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesinin beklendiğini belirten Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, 6 saatlik yağışta metrekareye 13,5 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.