Dolar 34,1838
%-0.07
Euro 37,8898
%0.31
Altın 2.924,070
%-0.19
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa gecesinin gündemi EXPO oldu

Avrupa gecesinin gündemi EXPO oldu

İzmir’de gerçekleştirilen Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı Yıllık İş ve Teknik Konferansı için tarihi Havagazı Fabrikası’nda resepsiyon düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliği yaptığı resepsiyona,...

  • Ege Postası
  • 22.09.2013 - 11:59
İzmir’de gerçekleştirilen Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı Yıllık İş ve Teknik Konferansı için tarihi Havagazı Fabrikası’nda resepsiyon düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliği yaptığı resepsiyona, 37 Avrupa ülkesindeki 97 ilden belediye başkanları, üst düzey yöneticiler, proje koordinatörleri ile Sağlık Bakanlığı yetkililerinden oluşan yaklaşık 400 konuk katıldı. Başkan Kocaoğlu’nun konuklarla tek tek ilgilendiği gecenin ana konusu, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı oldu. Resepsiyona katılan İtalya’nın Udine Belediye Başkanı Furio Honsell, Başkan Aziz Kocaoğlu’na plaket vererek, şehrine davet etti.

Programda konuşan Başkan Kocaoğlu, İzmir’in EXPO adaylığına değinerek, “EXPO tarihinde ilk kez sağlık temasıyla dev organizasyonu düzenlemeye İzmir talip oldu. Sizlerden destek bekliyorum. 2020 yılında sağlık konusunun en büyük etkinliğinde sizlerle tekrar buluşmayı diliyorum.” dedi.

EXPO konusunda İzmir’e şans dileyen Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Ofisi Sağlık ve Refah İçin Politika Yönetişim Başkanı Dr. Agis Tsouros ise “İzmir sağlık konusuna kendini adamış bir kent. İzmir yenilik kenti. Seçtiğiniz EXPO teması için sizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.