Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatile giden aile görüntüsü verilen araçtan 12 bin paket kaçak sigara çıktı

Tatile giden aile görüntüsü verilen araçtan 12 bin paket kaçak sigara çıktı

Eskişehir’de, polis tarafından yapılan operasyonda, içinde 5 kişilik bir ailenin bulunduğu minibüste 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçtaki şüphelilerin polis kontrollerine takılmamak için ailece yola çıktıkları ve kendilerine...

  • Ege Postası
  • 22.09.2013 - 10:58
Eskişehir’de, polis tarafından yapılan operasyonda, içinde 5 kişilik bir ailenin bulunduğu minibüste 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçtaki şüphelilerin polis kontrollerine takılmamak için ailece yola çıktıkları ve kendilerine tatile giden aile süsü verdikleri öğrenildi.

Bir ihbarı değerlendiren Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden gelen minibüsü takibe aldı. İzmir’e gitmek isteyen minibüs, Sivrihisar’da durduruldu. Anne, baba ve üç çocuğun bulunduğu minibüste polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Minibüsün arka kısmında çok sayıda giysi olduğunu gören polis araştırmasını burada yoğunlaştırdı. Aramalarda, giysilerin altında üzeri battaniyelerle örtülü 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Dikkat çekmemek için ailecek yolculuk yapan şüphelilerden baba gözaltına alındı. Kaçak sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.