Dolar 32,6084
%-0.16
Euro 35,3901
%-0.15
Altın 2.501,280
%-0.41
Bist-100 10.852,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın Şengül İzmir teşkilatında heyecan yarattı

Aydın Şengül İzmir teşkilatında heyecan yarattı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan ve partisinin Mart ayında yapılması planlanan il kongresine götürmesi beklenen eski il başkanı ve eski milletvekili Aydın Şengül hakkındaki gelişmeyi duyan AK Parti teşkilatı duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesaplarına taşıdı. Aydın Şengül İzmir teşkilatında heyecan yarattı

  • Ege Postası
  • 15.02.2018 - 14:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti’de uzun süredir beklenen il başkanlığı değişimi bugün yaşanan gelişmeyle netleşti. Partisinde il başkanlığının yanı sıra İzmir Milletvekilliği görevini de yürüten Aydın Şengül’ün yeniden il başkanı olarak atanması AK Parti teşkilatlarında büyük heyecan yarattı.

ŞENGÜL’Ü DUYAN SOSYAL MEDYAYA SARILDI

Sosyal medya hesaplarından ardı ardına Aydın Şengül fotoğrafları yayınlayan AK Partililer ve teşkilat üyeleri, il başkanlığına Şengül’ün seçilmesinden duydukları memnuniyeti fotoğraf kareleri ve yorumlarıyla dile getirdi.

İzmir’in gözü "Aydın" Şengül olsun!

Aydın Şengül’ün il başkanlığı döneminin halkla ilişkilerin en iyi olduğu dönemlerden biri olduğunu savunan AK Parti teşkilat üyeleri, ‘İzmirimizin gözü "Aydın" Şengül olsun.’ ‘İşte bu’, ‘İzmir’de bize lideri gibi sokakta rastladığı yaşlı teyzeye öz annesi gibi candan-samimi sarılacak tevazulu biri lazımdı. Rabbim de nasip etti’ şeklinde ifadeler kullandı.

VEKİLLERDEN DE TEBRİK YAĞDI

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.