Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aziz Demir'in açıklaması  Twitter'da dünya gündemine oturdu

Aziz Demir'in açıklaması Twitter'da dünya gündemine oturdu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı İzmir'de sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmaya başladı. AK Parti İzmir İl Tanıtım Medya Başkanlığı bünyesinde "Sosyal Medya Komisyonu" kuran, kurulan komisyon marifetiyle sosyal medyayı takip eden AK Parti İzmir İl Başkanlığı, sosyal medyada gündem oluşturmaya başladı. Bu kapsamda önceki gün AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir'in "Ne çektin be İzmir" başlıklı basın açıklaması, Twitter'da etiket (hashtag) yapıldı. Atılan on binlerce tweet'le bu etiket, önce Türkiye gündeminde ikinci sıraya, daha sonra ise dünya gündeminde ikinci sıraya kadar çıktı.

  • Ege Postası
  • 23.11.2013 - 17:30

İZMİR - AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir'in, "Ne çektin be İzmir" başlığıyla İzmir'de toplu ulaşımı ve metronun bitmemesini eleştirmesi, belediye hizmetlerinin yetersizliğini anlatması, Twitter'da önce Türkiye gündemine daha sonra ise dünya gündemine oturdu. İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, "Ne çektin be İzmir" başlıklı açıklamasını Twitter’da da paylaştı. Ardından AK Parti İzmir Sosyal Medya Komisyonu bünyesinde görev yapan partililer, #NeCektinBeİzmir başlıklı hashtag açtı. Atılan çok sayıda tweet'le bu etiket, önce Türkiye gündeminde ikinci sıraya, daha sonra ise dünya gündeminde ikinci sıraya kadar çıkarak, 'trend topic' oldu.


Sosyal Medya politikası belirlendi

Geçtiğimiz aylarda AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı bünyesinde "Sosyal Medya Komisyonu" kurulduğunu hatırlatan Aziz Demir, 12 kişiden oluşan komisyonun, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya stratejisini belirleyerek, teşkilat mensuplarına sosyal medya kullanımı noktasında eğitimler verdiğini ifade etti. AK Parti'nin, her konuda olduğu gibi sosyal medya konusunda da hızla kurumsallaşarak, iç siyaset, dış politika, lobi yönetimi ve yerel siyaset konusunda etkin bir sosyal medya politikası oluşturduğunu ifade eden Demir, "Twitter'da dünya gündemine oturmamız, sosyal medyayı ne kadar etkin bir şekilde kullandığımızın bir göstergesi oldu. Bu konuda önümüzdeki dönemde daha kapsamlı çalışmalara da imza atacağız. Partililerimize gayretleri için teşekkür ediyorum." dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.