Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0116
%-0.22
Altın 2.910,840
%0.52
Bist-100 9.587,00
%-0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Ayten Karadağ arı gibi çalışıyor

CHP’li Ayten Karadağ arı gibi çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine son olarak Kırıklar Köyü’nde devam eden Ayten Karadağ, ziyareti sırasında köylülerin sorunlarını ve isteklerini dinledi, sohbet etti.

  • Ege Postası
  • 23.11.2013 - 11:11
 İZMİR-Köylümüzün de, Vatandaşımızın da Yüzü Hep Gülecek
Kırıklar Köyü’nde yaşayan vatandaşların özellikle de kadınların yoğun ilgisiyle karşılanan Karadağ, görev geldiğinde Buca’yı organik tarımda dünya markası yapmaya kararlı olduğunu söyledi. İşinde uzman kadrolarla hazırladığı projelerin hayata geçmesiyle Buca ilçesinin tüm mahalle ve köylerinin her alanda kabuk değiştireceğinin altını çizen Karadağ ‘Yüreğimizdeki Buca’ya ve Bucalı hemşerilerimize hizmet etme sevdasıyla onurlu bir göreve talip olduk. Partimizin beni aday göstermesi ve halkımızın da güvenip göreve getirmesiyle Bucamızın bütün köylerinin, mahallelerinin, sokaklarının her noktasını hizmetin en iyisiyle buluşturacağız. Bucamızı her alanda topyekûn kalkındıracağız. Bizimle tüm vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Köylümüzün de, vatandaşımızın da, yüzü hep gülecek’ ifadelerini kullandı.

Buca’da Yaşayan Herkes Bizimle Güzel Günlere Kavuşacak
İlçedeki tüm sorunlarının çözümü için gerekli olan projelerinin hazır olduğunu ve göreve geldiklerinde zaman kaybetmeden bu projeleri hayata geçireceğini belirten Karadağ, konuşmasının devamında şu görüşleri dile getirdi:
‘Katılımcı demokrasi anlayışıyla şeffaf, adil, adaletli, her yurttaşı eşit gören, her mahalleye, her köye eşit hizmet götürme anlayışını benimseyen ve sorunlara önce insan ilkesiyle bilimsel ve akılcı çözümler üreten bir yönetim anlayışını Buca’da baki kılacağız. Görev süremiz boyunca hep halkımızın içinde olacak, halkla beraber olarak ortak akıl düşüncesi ile Buca’yı toplumun tüm kesimleriyle hep beraber yöneteceğiz. Göreve geldiğimizde Bucamızı bir bütün olarak kalkındırıp kaderini değiştireceğiz. Buradan siz Kırıklar Köyünde yaşayan hemşerilerime söz veriyorum, alternatif tarım ve organik tarım için öncülük yaparak köylerinizde yetiştirdiğiniz ürünlerin dünya pazarında markalaşmasını sağlayarak sizlerin yüzünü güldürüp, köylerimizi de kalkındıracağız. Buca ve Buca’da yaşayan herkes bizimle güzel günlere kavuşacak’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.