Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek

UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men edilen, ardından da UEFA Tahkim Kurulu'nda bu kararı önce 2 yıl men'e, ardından da CAS'a taşıyarak yürütmeyi durdurma kararı aldıran Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanıyor.Uluslararası...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 16:51
UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men edilen, ardından da UEFA Tahkim Kurulu'nda bu kararı önce 2 yıl men'e, ardından da CAS'a taşıyarak yürütmeyi durdurma kararı aldıran Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanıyor.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) kararını sarı - lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, kurum televizyonuna çıkarak, "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek." dedi.

Başkan Aziz Yıldırım, bugün saat 14.15 sularında FB TV'de canlı yayına çıkarak Fenerbahçe'nin yarın İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekimine katılacağını ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"Sevgili Fenerbahçeliler hepinize iyi günler diliyorum. Bugün Fenerbahçe adına önemli gelişmeler olmakta ve bunları sizlerle paylaşmak için bu programa katıldım. 2 yıldır süren bu şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediğimiz şeyleri yaşadık, yaşıyoruz da.

Dün futbolcularımızın açıklamalardı, taraftarlarımızın, kongre üyelerimizin, divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayı hepsine, Fenerbahçe camiasına kısaca teşekkür ediyorum. İçeride hainler de var ama bunlar zaman içerisinde temizlenecektir.

Şunu bilin tüm Fenerbahçeliler: Fenerbahçe Futbol Takımı, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde, yarın başlayacak olan kurayla beraber yoluna devam edecektir. Fenerbahçe Camiasına hayırlı olsun. Burada hem yabancı olan Martens Grubu avukatlarına, hem de bünyemizde olan yönetici arkadaşlarımız Tolga Bey, Abdullah Bey, Şekip Bey ve diğer avukatlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin haklı olduğunu da hem bütün Türkiye hem de Dünya görecektir. Hepinize hayırlı olsun diyorum, iyi günler diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.