Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BAY-GEM'den bir ilk daha

BAY-GEM'den bir ilk daha

Bayraklı Belediyesi tarafından kurulan BAY-GEM (Bayraklı Gençlik Eğitim Merkezi) ücretsiz eğitim yardımıyla öğrencilerin başarılarına katkı sağlarken "Evde Rehberlik hizmeti" ile bir ilke daha imza attı.

  • Ege Postası
  • 20.02.2014 - 11:53
İZMİR - Bayraklı Gençlik Eğitim Merkezi (BAY - GEM) ekonomik durumu iyi olmayan başarılı öğrencilerin hayallerindeki lise ve üniversiteleri  kazanmaları için yürüttüğü çalışmalara bir  yenisini daha ekledi. Bayraklı Belediyesi kurulduğu günden itibaren eğitime desteğini sürdüren başkan Hasan Karabağ, “geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Eğitime yatırım, yarınlara yatırımdır” dedi.
Öğrenci velilerini arayarak evde randevu talebinde bulunan BAY-GEM'e bağlı rehber öğretmenler ve  sınıf öğretmenleri anne-babaları evde ziyaret ederek,  veliler ile daha fazla görüşme fırsatı yakalıyor. Öğrencinin evdeki ortamını yerinde gören öğretmenler, velilerin ve kendilerinin yaşadığı sorunları dile getirerek  karşılıklı çözüm önerileri üretiyor. Öğrencilerin hazırlık kursunda derslere ilgisini, deneme sınavlarındaki  başarılarını  ve olumsuz  etkilerini de paylaşan   öğretmenler  aynı zamanda velilere çocuklarının  sınava hazırlık aşamasında nasıl katkıda bulunması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

“Yarınlara yatırım yapmaya devam edeceğiz”
Eğitime büyük önem verdiklerini  dile getiren Bayraklı Belediye  başkanı Hasan Karabağ  " Parklar, yeşil alanlar hizmet binaları yapıyoruz  bunlar elbette  önemli ama çoçuklarımızın eğitime katkıda bulunmak, onları yarınlara hazırlamak, Bayraklı'yı teslim edeceğimiz emin ellerin oluşumuna katkıda bulunmak birinci görevimiz. Eğitime desteğimiz devam edecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.