Dolar 34,2217
%0.07
Euro 37,8910
%0.17
Altın 2.923,140
%-0.02
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP İlçe Başkanlığı'na Sığar seçildi

BBP İlçe Başkanlığı'na Sığar seçildi

Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresi hafta sonu Karacaoğlan Halk Kütüphanesi’nde yapıldı. Divan Başkanlığı'nı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın yaptığı, yönetim ve...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 12:58
Büyük Birlik Partisi Kozan İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresi hafta sonu Karacaoğlan Halk Kütüphanesi’nde yapıldı.

Divan Başkanlığı'nı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın yaptığı, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ile başlayan program, BBP eski ve yeni ilçe başkanlarının selamlama konuşmaları ile başladı. Programda kısa bir konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Şahin ise yeniden aday olmayan eski İlçe Başkanı Hakan Özden’e 2007 yılından bu yana partisinde sürdürmüş olduğu görevinden dolayı teşekkür ederek yeni Başkan Abdullah Sığar’a görevinde başarılar diledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ise yapmış olduğu konuşmasında Gezi Parkı olayları, Avrupa Birliği süreci ve Mısır’da gerçekleşen darbe olayının altında Amerika Birleşik Devletlerinin yer aldığını kaydederek hükümetin politikalarını eleştirdi.

Kongrede, secime tek liste halinde giren Abdullah Sığar delegelerin salt çoğunluğunun oyunu alarak Kozan İlçe Başkanı seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.