Dolar 34,2165
%0.05
Euro 37,8174
%-0.03
Altın 2.922,350
%-0.04
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökyüzü uçurtmalarla doldu

Gökyüzü uçurtmalarla doldu

Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen uçurtma şenliği yapıldı. Renkli görüntülere sahne olon şenlikte, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve protokol üyeleri çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.Akpınar mevkiindeki...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 12:30
Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen uçurtma şenliği yapıldı. Renkli görüntülere sahne olon şenlikte, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve protokol üyeleri çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

Akpınar mevkiindeki Uçurtma Şenliği'ne Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gökyüzünün rengarenk olduğu, adeta bir uçurtma cümbüşünün yaşandığı şölende Başkan Bahçeci, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şenlikle birlikte ikramlar da sunarak, halkın daha iyi vakit geçirmesini sağladıklarını vurgulayan Bahçeci, “Çocuklarımıza yönelik animasyonlar, palyaço gösterileri yapıyoruz. Böylelikle çocuklarımız da hoşça vakit geçiriyorlar. Hemşehrilerimizin, programlarımıza gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz bütün etkinliklerimize hemşehrilerimizi davet ediyorum.” diye konuştu. Şenlikte vatandaşlara, Kırşehir Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma yanında sucuk ekmek ve ayran ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.