Dolar 34,2261
%0.08
Euro 37,8918
%0.17
Altın 2.919,980
%-0.12
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tuna, Göklerliler Derneği’ni ziyaret etti

Başkan Tuna, Göklerliler Derneği’ni ziyaret etti

Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna beraberindeki heyet ile Göklerliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette duygularını ifade eden dernek başkanı Ali Güven, “Başkanımız kendisine ulaştırdığımız her türlü problemimizi...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 12:10
Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna beraberindeki heyet ile Göklerliler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette duygularını ifade eden dernek başkanı Ali Güven, “Başkanımız kendisine ulaştırdığımız her türlü problemimizi imkanlar ölçüsünde çözmüştür. Kendilerine ulaşmak ve derdimizi anlatmak bizim için de çok kolay, her türlü talebimizi dinleyen ve değerlendiren Sayın Başkanımıza bizi ziyaret ettikleri için de ayıca tüm hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da “Sincanımıza değer katan tüm hemşehrilerimiz bizim için son derece kıymetlidir. İlçemiz onlarla bir bütündür. Sincanımız genelinde tüm vatandaşlarımızın ne ihtiyacı, sıkıntısı olursa imkanlarımız çerçevesinde daima onların yanındayız, belediye olarak insanlarımıza ve şehrimize hizmet etmek bizim hem görevimiz hem de borcumuzdur.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.