Dolar 34,2201
%0.06
Euro 37,8625
%0.09
Altın 2.919,980
%-0.12
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Dinç: 75 bin Çankırılı ile iftar yapacağız

Başkan Dinç: 75 bin Çankırılı ile iftar yapacağız

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan ayı içerisinde 38 sokakta geleneksel mahalle iftarları düzenleyeceklerini belirterek, ''Ramazan'ın atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. 75 bin Çankırılı ile iftar yapacağız....

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 11:28
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan ayı içerisinde 38 sokakta geleneksel mahalle iftarları düzenleyeceklerini belirterek, ''Ramazan'ın atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. 75 bin Çankırılı ile iftar yapacağız. Bütün kentte geleneksel iftar sofraları hazırlayacağız.'' dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, makamında düzenlediği basın toplantısında, Ramazan iftarlarını çadırlarda düzenlemek yerine, mahallelerde yapmayı tercih ettiklerini belirterek, ''Geçtiğimiz yıl 50 bin kişi ile iftar yapmıştık. Bu yıl ise tüm kente iftar vereceğiz. İftarlarımızda zengin ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aynı sofrada oruç açmasını istiyoruz. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Çivitçioğlu Medresesi'nde tasavvuf musikisi dinletileri ile her akşam Karatekin Parkı'nda geleneksel Ramazan eğlenceleri düzenleyeceğiz.'' dedi. Ramazan öncesi tüm camilerde temizlik yaptıklarını belirten Dinç, bayram öncesi yaşlı vatandaşların evlerinde temizlik yapacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.