Dolar 34,1863
%-0.03
Euro 37,8386
%0.03
Altın 2.907,480
%-0.55
Bist-100 9.057,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beypazarı'nda şenlik ve festival coşkusu

Beypazarı'nda şenlik ve festival coşkusu

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hafta sonu gerçekleştirilen ‘Avdan Şenlikleri’ ve Eğriova Festivali’ ile renkli görüntüler yaşandı. Etkinliklere CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Bölge Milletvekili İzzet Çetin,CHP Ankara...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 11:05
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hafta sonu gerçekleştirilen ‘Avdan Şenlikleri’ ve Eğriova Festivali’ ile renkli görüntüler yaşandı.
Etkinliklere CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Bölge Milletvekili İzzet Çetin,CHP Ankara Miletvekili Aylin Nazlıaka CHP Bursa Milletvekili Aykan Aydemir, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkardaağaç, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, her iki festivale de katıldı.
Eğriova Festivali'nin açılışında konuşan Karaşar Belediye Başkanı Ali Özdamar " 2009’dan bu yana el ele gönül gönüle parolası ile yola çıktık.Tek desteğimiz sizler oldunuz. Ama belediyemiz kapanacak. Umudumuz, Anayasa Mahkemesi’nde. Olumsuz karar çıkarsa, bu son festival ve ben de son belediye başkanı olacağım. Ancak, sizlerin her zaman yanınızda olacağım. Eksiğim ve hatalarım varsa hepinizden özür dilerim.” dedi.
Kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın de, bine yakın belediyeye kapatma kararı çıktığını hatırlatarak " Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ve bunun gibi dayatmacı tavrına çocuklarımız Taksim’de cevap verdi. Ben sadece Taksim’de değil, Türkiye’nin dört bir yanında aşkın ve devrimin türküsünü söyleyen gençlerimizi selamlıyorum.” diye konuştu.
Vatandaşlara coşkulu saatler yaşatan şenlik ve festivallere halk oyunları ekiplernin gösterileri ile sanatçıların konserleri renk kattı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.