Dolar 34,1759
%-0.07
Euro 37,8472
%0.05
Altın 2.907,640
%-0.55
Bist-100 9.050,00
%0.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırgız Taygashkaeva, üniversitedeki sıcak aile ortamına hayran kaldı

Kırgız Taygashkaeva, üniversitedeki sıcak aile ortamına hayran kaldı

Staj için Sinop Üniversitesi'ne gelen Kırgızistan'ın Türkiye Manas Üniversitesi Biyoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi Nuriya Taygashkaeva, üniversitedeki sıcak aile ortamına hayran kaldığını söyledi. Nuriya Taygashkaeva, Sinop Üniversitesi...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 10:58
Staj için Sinop Üniversitesi'ne gelen Kırgızistan'ın Türkiye Manas Üniversitesi Biyoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi Nuriya Taygashkaeva, üniversitedeki sıcak aile ortamına hayran kaldığını söyledi.

Nuriya Taygashkaeva, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ile makamında görüştü. Görüşmede, Kırgızistan ve Manas Üniversitesi hakkında Rektör Bircan'a bilgi veren Taygashkaeva, Sinop Ünivrsitesi'nden beklentilerini de dile getirdi. Sinop'un doğal güzelliklerine ve üniversitedeki sıcak aile ortamına hayran kaldığını ifade eden Taygashkaeva, bundan dolayı Rektör Bircan'a teşekkürlerini iletti.

Nuriya Taygashkaeva, Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünde alacağı 1 aylık staj eğitiminin ardından 20 Temmuz’da Kırgızistan’a dönecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.