Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP İzmir: Kutlu Doğum'u kutlamayan belediyelere yazıklar olsun

BBP İzmir: Kutlu Doğum'u kutlamayan belediyelere yazıklar olsun

BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Kutlu Doğum Haftası'nda geniş katılımlı faaliyetler düzenlemeyen belediyeleri sert bir dille eleştirdi.Bereket, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası ile alakalı...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 15:13
BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Kutlu Doğum Haftası'nda geniş katılımlı faaliyetler düzenlemeyen belediyeleri sert bir dille eleştirdi.

Bereket, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası ile alakalı başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerini dikkatlice takip etmeye çalıştım. İçimde bir ümit, örneğin Gündoğdu Meydanı'nda, ilçelerimizin sembol meydanlarında sosyal etkinlik adı altında düzenledikleri konserlerle milyonlarca lirayı sokağa dökenler, acaba alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimiz'in kutlu doğumunu da Efendimiz'e yakışan bir şekilde İzmirli hemşehrilerimizle birlikte kutlatırlar mı diye. Sonuç ortada, yine bir Kutlu Doğum, yine belediyeler ortada yok. Lafım sadece CHP'li belediyelere değil, AK Parti ve DP'li belediyeden de ses seda yok. Al birini, vur ötekine. Yazıklar olsun. Bizlerden aldığınız vergilerle siyaseten zihniyetinizi temsil eden sanatçılara milyonlar akıtırken bir Kutlu Doğum'u daha unuttunuz ya, size yazıklar olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.