Dolar 34,2527
%0.04
Euro 37,5889
%-0.11
Altın 2.911,210
%-0.35
Bist-100 9.132,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozüyük'te ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Bozüyük'te ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Banu Çiçek Kadınlar Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.        Molla Yusuf Sokak'ta açılan kermeste giyim, hediyelik eşya ve gıda reyonları...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 15:01
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Banu Çiçek Kadınlar Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

        Molla Yusuf Sokak'ta açılan kermeste giyim, hediyelik eşya ve gıda reyonları bulunuyor. Kermesle ilgili bilgi veren Banu Çiçek Kadınlar Derneği Başkanı İlknur Ataman, dernek olarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verdiklerini söyledi.

        Dernek olarak ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım da yaptıklarını aktaran Ataman, "Dernek olarak hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile muhtaç ve yetimlerin daima yanlarında olmaya çalışıyoruz. İki hafta açık kalacak kermesimizde elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına sıcak yemek olarak geri dönecek." dedi.

        Kermesi ziyaret eden vatandaşlardan İlhami Sönmez ise geleneksel yemekleri ve tatlıları hijyenik bir şekilde yedikleri için mutlu olduklarını belirti. Ayrıca kermese gidip istediği yemeği gönül rahatlığıyla yediğini belirten Murat Akyıldız da "Hem istediğim yiyeceği ucuza yiyorum hem de verdiğim paranın hayırlara vesile olmasını bilmek bana huzur veriyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.