Dolar 34,2596
%0.06
Euro 37,6017
%-0.08
Altın 2.921,000
%-0.02
Bist-100 9.118,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhan'da hayırseverin yaptırdığı okul ve yurdu Vali Coş açtı

Ceyhan'da hayırseverin yaptırdığı okul ve yurdu Vali Coş açtı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde iş adamı Kasım Garipoğlu tarafından yaptırılan kız meslek lisesi ve kız öğrenci yurdunun açılışı Vali Hüseyin Avni Coş'un katıldığı törenle yapıldı.Civantayak Mahallesi'ndeki 28 derslikli Kasım Garipoğlu...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 14:27
Adana'nın Ceyhan ilçesinde iş adamı Kasım Garipoğlu tarafından yaptırılan kız meslek lisesi ve kız öğrenci yurdunun açılışı Vali Hüseyin Avni Coş'un katıldığı törenle yapıldı.

Civantayak Mahallesi'ndeki 28 derslikli Kasım Garipoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 300 kişilik Kasım Garipoğlu Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştiren Vali Coş; “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi yetişmelerine katkı sunacak bu eğitim kurumlarını yapan Kasım Garipoğlu’na teşekkür ediyoruz." dedi.
Kasım Garipoğlu ise; ''Doğup büyüdüğüm bu ilçeye bir şeyler yaptırabiliyorsam ne mutlu bana. Bundan sonra da eğitim alanında elimden ne gelirse yardımcı olacağım.'' diye konuştu.
Açılış törenlerine Vali Coş'un yanı sıra, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, hayırsever işadamı Kasım Garipoğlu, eşi Sakine Garipoğlu, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.