Dolar 34,2261
%0.08
Euro 37,8918
%0.17
Altın 2.919,980
%-0.12
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP, oğlu ölen PYD Eş Başkanı Salih Müslim’e başsağlığı mesajı gönderdi

BDP, oğlu ölen PYD Eş Başkanı Salih Müslim’e başsağlığı mesajı gönderdi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Gültan Kışanak, PYD Eş Başkanı Salih Müslim’e, ölen oğlu için başsağlığı mesajı gönderdi.BDP'nin mesajında şu ifadeler yer aldı: “Rojava’yı ve özgür,...

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 10:59
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Gültan Kışanak, PYD Eş Başkanı Salih Müslim’e, ölen oğlu için başsağlığı mesajı gönderdi.

BDP'nin mesajında şu ifadeler yer aldı: “Rojava’yı ve özgür, demokratik yaşamı savunma mücadelesinde bir adım bile geri durmayan, bu mücadele içinde en ön saflarda yer alan oğlunuz Şervan Müslim'in, Til Ebyad'da El-Kaide çetelerine karşı direnirken şehit edildiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Rojava halklarının özgürlüğü ve yeni bir yaşamın kurulması yolunda şehit olan, tüm Kürdistan halklarını onurlandıran oğlunuz Şervan'a Allah'tan rahmet ve dört parçada yaşayan Kürtlere başsağlığı diliyoruz. Rojava şehitlerini kendi şehitlerimiz olarak kabul ediyor, özgürlük hedeflerine bağlı kalacağımızı bu vesileyle bir kez daha ifade ederek tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. En derin saygı ve selamlarımızla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.