Dolar 34,1536
%0.17
Euro 37,9228
%-0.45
Altın 2.873,800
%-0.04
Bist-100 9.909,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP’li Dora’dan çözüm süreci konferansı açıklaması

BDP’li Dora’dan çözüm süreci konferansı açıklaması

BDP Mardin Milletvekili Erol Dora, çözüm sürecine yönelik 25-26 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenecek konferans ile ilgili, "Türkiye’deki farklı kimliklerin farklı inançların farklı halkarın bu süreçten beklentileri ve sürecin gerçek anlamda...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 13:59
BDP Mardin Milletvekili Erol Dora, çözüm sürecine yönelik 25-26 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenecek konferans ile ilgili, "Türkiye’deki farklı kimliklerin farklı inançların farklı halkarın bu süreçten beklentileri ve sürecin gerçek anlamda barışa evrilmesi noktasında herkesin kendi katkısını sunması ve sürece müdahil olması hasebi ile düzenlenecek bir konferans." dedi.

BDP Mardin Milletvekili Erol Dora, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında çözüm sürecine ilişkin yapılacak konferanslara yönelik gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dora, "Halkların Demokrasi Kongresi bileşenleri başta olmak üzere BDP ve Türkiye’nin tüm demokratik güçleri birlikte Demokrasi ve Barış Konferansı’nı 25-26 Mayıs’ta Ankara’da düzenleyecek. Amaç başlatılan demokratik çözüm ve barış sürecinden beklentiler, bu konuda Türkiye’deki farklı kimliklerin farklı inançların farklı halkarın beklentilerini ve bu sürecin gerçek anlamda barışa evrilmesi noktasında herkesin kendi katkısını sunması ve sürece müdahil olması hasebi ile düzenlenecek bir konferanstır." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.