Dolar 34,1527
%0.16
Euro 37,9439
%-0.39
Altın 2.874,160
%-0.03
Bist-100 9.917,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozdağ: Elde bulunan bulgulara göre bir ihmali söyleme imkanı pek gözükmüyor

Bozdağ: Elde bulunan bulgulara göre bir ihmali söyleme imkanı pek gözükmüyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Reyhanlı’daki olayda bir istihbarat zafiyetinin olup olmadığı konusunda, “Şu anda elde bulunan bulgulara göre böyle bir ihmali söyleme imkanı pek gözükmüyor. Fakat incelemelerden sonra daha net konuşma...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 16:12
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Reyhanlı’daki olayda bir istihbarat zafiyetinin olup olmadığı konusunda, “Şu anda elde bulunan bulgulara göre böyle bir ihmali söyleme imkanı pek gözükmüyor. Fakat incelemelerden sonra daha net konuşma imkanı olacaktır.” dedi.

Ankara AKM’de Aksaray Günleri’ne katılan Bekir Bozdağ, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Reyhanlı’daki patlamalara ilişkin bir istihbarat zafiyetinin konuşulduğunun hatırlatılması üzerine Bozdağ, şu ifadeleri kullandı: “Reyhanlı’da meydana gelen olayla ilgili elbette devletin bütün kurumları ayaktadır. Bu hadisenin öncesinde de tabi ki istihbarat alınmıştır ve değerlendirmeler, çalışmalar yapılmıştı. Bu konuda herhangi bir şüphe yok, ama buna rağmen bazı sıkıntılar olabileceği soruları bazı vatandaşlarımızın aklına gelebilir. Bu soruları araştırmak ve gerçekleri ortaya koymak elbette yargının görevi. Biliyorsunuz olayla ilgili adli yargı bir soruşturma başlatmış durumda, bu devam ediyor. Ayrıca Sayın Başbakanımız da Başbakanlık Teftiş Kurulu’na konunun incelenmesine ilişkin bir talimat verdi. Onların da incelemesi devam ediyor. O incelemelerden sonra var mı bir şey, o zaman belki görülecek. Ama şu anda elde bulunan bulgulara göre böyle bir ihmali söyleme imkanı pek gözükmüyor. Fakat incelemelerden sonra daha net konuşma imkanı olacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.