Dolar 34,1538
%0.17
Euro 38,0142
%-0.21
Altın 2.879,610
%0.16
Bist-100 9.898,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gül: Bu işi yapanların amacı, akl-ı selimimizi kaybetmemiz

Gül: Bu işi yapanların amacı, akl-ı selimimizi kaybetmemiz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 52 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı patlamasının amacının, Türk milletinin birliği olduğunu ifade etti. Reyhanlı Belediye Başkanlığı önünde halka hitap eden Gül, "Bu canice, hunharca işi yapanlar, kirli...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 14:33
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 52 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı patlamasının amacının, Türk milletinin birliği olduğunu ifade etti. Reyhanlı Belediye Başkanlığı önünde halka hitap eden Gül, "Bu canice, hunharca işi yapanlar, kirli niyetli, kötü niyetli insanlardır. Devletimiz bunları ortaya çıkartacak ve hesabını mutlaka soracaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Sizden ricam şu; son derece sağduyulu olmak, aklı selim sahibi olmak." dedi.

Bu katliamının amacının birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Gül, "Bu kirli işleri yapanların tek amacı; bizim aklı selimimizi kaybetmemiz ve kışkırtmalar, söylentiler, yalan yanlış yazılarla, hiç olmayacak yanlış işleri yapmamızdır. Ama yapamayacaklar. Olmayacak bu tip şeyler. Bu oyunlara gelmediğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Komşuda olup bitenlerin üzücü olduğunu aktaran Gül, "Kimse evini barkını terk etmek istemez. Komşusuna sığınana da sizler en büyük desteği gösteriyorsunuz. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah bu tip acılardan bizleri korusun." açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.