Dolar 34,1996
%0.05
Euro 37,9551
%-0.37
Altın 2.915,940
%0.69
Bist-100 9.565,00
%-1.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BEKSİAD yönetimi, Özgen Keskin’i ziyaret etti

BEKSİAD yönetimi, Özgen Keskin’i ziyaret etti

Bebe- Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti.    BEKSİAD’da geçtiğimiz ay yapılan...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 15:16
Bebe- Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti.

    BEKSİAD’da geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlık görevine gelen Halil Atalay ve yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor. BEKSİAD Başkanı Atalay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i ziyaret etti.

    Göreve geldikleri günden bu yana çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirten Atalay, başta Bursa Valisi Şahabettin Harput olmak üzere şehrin ileri gelenleriyle fikir alışverişi yaptıklarını söyledi. Atalay, Yıldırım Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bir ticaret bölgesi olan Vişne Ticaret Bölgesi’nde yaklaşık binlerce sanayicinin faaliyette bulunduğunu belirtirken, ağırlıklı olarak bebe ve çocuk giyimi üzerine üretim yapan bu ticaret erbabının temsil kabiliyetinin her geçen gün daha da arttığını kaydetti.

    Mevcut dernek binasının yetersizliğine vurgu yapan Atalay, “Aslan yattığı yerden belli olur derler. Bizde bu yönde çalışmalara hız verdik. BEKSİAD gibi Türk bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörüne yön veren bir derneğin, daha nezih ortamlarda hizmet vermesi gerekiyor düşüncesindeyiz. Yeni yönetim olarak ilk işlerimizden birisi dernek merkezimizi tüm sanayicilerin kullanabileceği müstakil bir mekan haline getirmek olacak. Bu yönde sizlerin de desteğini görmek isteriz.” dedi.

    HURDACILARLA KOMŞUYUZ

    Bölgedeki hurdacıların varlığından şikayetçi olan Atalay, şunları dile getirdi: “Birçoğunun temizlenmesine karşın bölgede çok sayıda hurdacı halen bulunuyor. Edindiğimiz izlenimler; zabıtalar bu vatandaşlara göz yumuyor. Bizim sizden ricamız; bu kötü görüntülerin biran önce ortadan kaldırılmasına katkı koymanız. Yurtdışından gelen alıcılar bu görüntüye maruz kalmamalıdır. Ülkemizi birçok ülkede temsil eden bu bölgenin, bu şekilde anılmasını ne siz, ne de biz isteriz. Bu konuya, işbirliği ile çözüm bulacağımızı düşünüyorum.”

    Atalay, bölgedeki bir diğer problemin ise aydınlatmadaki yetersizlik olduğunu belirtti.

    Özgen Keskin ise şunları dile getirdi: “Vişne Caddesi, adını Bursa’dan çok yurtdışında duyuran bir yer. Bu sektördeki Türkiye ihracatının yüzde 70’i Vişne Ticaret Bölgesi’nden sağlanıyor. Bu rakam önemli bir rakamdır. Bu işin farkındayız ve farkında olduğumuz için bölgeye son birkaç yıldır güzel bir takım çalışmalar yaptık.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.