Dolar 34,1990
%0.05
Euro 37,9258
%-0.44
Altın 2.913,640
%0.61
Bist-100 9.618,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pursaklar’daki parklara kauçuk döşeniyor

Pursaklar’daki parklara kauçuk döşeniyor

Ankara Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 80’i aşkın parktaki çocuk oyun guruplarına kauçuk zemin kaplaması başlattı.Her geçen gün gelişen ve Başkent’te kişi başına düşen yeşil oranı en fazla ilçeler...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 14:59
Ankara Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 80’i aşkın parktaki çocuk oyun guruplarına kauçuk zemin kaplaması başlattı.
Her geçen gün gelişen ve Başkent’te kişi başına düşen yeşil oranı en fazla ilçeler arasında yer alan Pursaklar’da halkın dinlenme ve buluşma mekanı haline gelen parklardaki oyun grupları çocukların da ilgi odağı oldu.
Eski ve yeni tüm parklardaki çok sayıda oyun grubunun zemin çalışmasını yapan ekipler, başta Pursaklar olmak üzere Saray, Altınova ve Sirkeli’deki oyun gruplarının tabanına kauçuk zemin döşüyor.
Kauçuk zemin kaplama işine Mehmet Akif Ersoy Parkı’ndan başlayan ekipler, kısa sürede ilçe genelindeki tüm parktaki oyun gruplarını kauçuk zeminle kaplamayı planlıyor. Yenilenen oyun grupları hem güvenli hem de sağlıklı konuma getiriliyor. 80’i aşkın parkı ile Ankara’nın en yeşil ilçeleri arasında yer alan Pursaklar’da yeni park çalışmaları da devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.