Dolar 34,2348
%0.11
Euro 37,9352
%0.28
Altın 2.928,120
%0.16
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BM Türkiye Temsilcisi, Mardin Belediyesi’ni ziyaret etti

BM Türkiye Temsilcisi, Mardin Belediyesi’ni ziyaret etti

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye temsilcisi Dr. Zahidul Huque, Mardin Belediyesi'ni ziyaret etti. Birleşmiş Milletler Temsilcisi Huque, Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 13:25
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye temsilcisi Dr. Zahidul Huque, Mardin Belediyesi'ni ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler Temsilcisi Huque, Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık ile Başkan Vekili Sevinç Mungan ile görüştü. Mardin’de yürütülen ve Mardin Belediyesi'nin de taraf olduğu Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve İçişleri Bakanlığı Kadın Dostu Kentler Ortak Programı konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Yaptığı icraatlarla Mardin Belediyesi’nin kadın dostu belediye olduğunu ifade eden Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye temsilcisi Dr. Zahidul Huque, "Kadın Dostu Kentler Programı kapsamında Yerel Eşitlik Eylem Planı başarıyla uygulandı. Belediye bünyesinde kurulan Kadın Danışma Biriminin çalışmalardan haberdarız ve bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Mardin’de ki kadınlara yönelik çalışmaları destekliyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.