Dolar 34,2217
%0.07
Euro 37,8910
%0.17
Altın 2.923,140
%-0.02
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karacoğlan Derneği'nde Fuat Aydın başkan seçildi

Karacoğlan Derneği'nde Fuat Aydın başkan seçildi

Adana'nın Kozan ilçesinde 2006 yılında kurulan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği, olağanüstü kongreye gitti. Seçimlerde 24 üyenin oyunu alan Fuat Aydın başkan seçildi. Kozan Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen dernek başkanlığı...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 13:11
Adana'nın Kozan ilçesinde 2006 yılında kurulan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği, olağanüstü kongreye gitti. Seçimlerde 24 üyenin oyunu alan Fuat Aydın başkan seçildi.

Kozan Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen dernek başkanlığı seçiminde derneğe kayıtlı 27 üyeden 24’ü oy kullandı. 24 üyenin de oyunu alan Fuat Aydın, Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği Başkanlığına seçildi. Kendisine destek olan üyelere teşekkür eden Dernek Başkanı Aydın, "Bana bu görevi layık gördükleri için yönetim kurulu üyelerimize ve derneğimiz başkanı Ferhat Boyraz’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetim kurulumuzla beraber ilçemizde kalıcı hizmetler oluşturabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah bundan sonra da istişare içerisinde Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneğimizin ismini daha iyi duyuracağız." dedi. 7 yıldır Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği’nin başkanlığını yapan Ferhat Boyraz görevi Aydın’a devrederek başarılar diledi.

Kozan Karacaoğlan Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcılığına Ahmet Korkut, Yönetim Kurulu asil üyeliklere Adem Saygıcak, Ferhat Boyraz ve Hüseyin Çetin seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.