Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BŞB'de Burcu şoku

BŞB'de Burcu şoku

ARDEŞEN Gençlik maçını 22-18 kaybenden İzmir Büyükşehir Belediyespor, takımın önemli oyuncusu Burcu Pirincci'nin sakatlığı ile yıkıldı.

  • Ege Postası
  • 01.11.2012 - 11:52
İZMİR-  Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 1.tur karşılaşmasında Rize Ardeşen Gençlik'e iki maçta yenilerek elenen İzmir Büyükşehir Belediyespor'da Burcu şoku yaşanıyor. Rövanş karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlanan Burcu Pirincci'nin sol ön çapraz bağlarının koptuğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Genç oyuncunun daha önce de sağ ön çapraz bağlarınında koptuğu ve moralin çok bozuk olduğu öğrenildi.

Talihsiz bir gün yaşadıklarını belirten antrenör Celal Gençoğlu, "Takımımızın en önemli hücum oyuncusunu kaybettik. Teknik kadromuz ve oyuncularımızla birlikte maçın ardından Burcu'yu hastanede ziyaret ettik. Bir oyuncu için sakatlık son derece üzücü bir olay. Ancak Burcu'nun sahalara daha güçlü bir şekilde döneceğine inanıyoruz" dedi.

ZORLU SERİ

Türkiye Bayanlar Süper Ligi'nde 3 puanla 5. sırada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyespor, yedi gün içerisinde üç önemli karşılaşmaya çıkacak. 3 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Çankaya Belediyespor Anka ile mücadele edecek olan mavi-beyazlı bayanlar, 6 Kasım Salı günü evinde erteleme maçında Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak. İzmir BŞB, 10 Kasım Cumartesi günü ise Üsküdar Belediyespor ile karşılacak.

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.