Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BUGEM’de ücretsiz kurslar başladı

BUGEM’de ücretsiz kurslar başladı

Buca’da dar gelirli çocuklara ücretsiz olarak verilen YGS ve LYS üniversiteye hazırlık kursları başladı. Başkan Piriştina, “Amacımız eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2014 - 11:08
Buca Belediyesi bünyesindeki Buca Gençlik Eğitim Merkezi (BUGEM)’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile organize ettiği YGS ve LYS üniversiteye hazırlık kursları başladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın ev sahipliğinde bu yıl 5.’inci eğitim yılının başladığı BUGEM’de eğitim kitapları da çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak. BUGEM’de bu yıl ilk kez açılacak olan yabancı dil (İngilizce) hazırlık kurslarında da çocuklara ücretsiz olarak eğitim veriliyor.

BUGEM’de bu yıl üniversiteye hazırlık kurslarının yanı sıra 140 öğrenci ayrıca uzman pedagoglar eğitmenliğinde piskolojik danışmanlık hizmeti de veriliyor. Belli periyotlarda düzenlenen panellerde çocuklara, sınav stresini azaltma, etkili öğrenme ve sınava doğru hazırlanma eğitimi veriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.