Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BUGES üçüncü şampiyonluğa çok yakın

BUGES üçüncü şampiyonluğa çok yakın

Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), Türkiye Futsal B-2/B-3 Görme Engelliler 1. Ligi'nde başarılarına devam ediyor. En yakın rakibine 10 puan fark atan BUGES, bitime 5 hafta kala şampiyonluk sevincini yaşamaya başladı.Türkiye...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 16:25
Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), Türkiye Futsal B-2/B-3 Görme Engelliler 1. Ligi'nde başarılarına devam ediyor. En yakın rakibine 10 puan fark atan BUGES, bitime 5 hafta kala şampiyonluk sevincini yaşamaya başladı.

Türkiye Futsal B-2/B-3 Görme Engelliler 1. Ligi 9. haftada oynadığı maçta, en yakın rakibi Timsahları 5-2 yenen BUGES, bu galibiyetle puanını 27’ye yükseltti. Sezon başından itibaren Türkiye Görme Engelliler Futsal Ligi'nde başarılı bir grafik çizen BUGES, bu galibiyetle, en yakın rakibi Timsahlar GESK’e 10 puan fark attı. Son iki sezondur yenilgi yüzü görmeyen BUGES, ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu da gösterdi.

Kulüp Başkanı Ali Genç, BUGES’in başarısının disiplinli ve özverili çalışmanın bir sonucu olduğunu söyledi. Genç, "Son iki yılın şampiyon takımı olarak, bu yıl da 3’üncü kez üst üste şampiyon olmaya çok az kaldı. Takım içindeki uyum ve dayanışma, en üst düzeyde. Başarımızın arkasındaki en büyük güç ise, Osmangazi Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar’ın verdiği maddi ve manevi destek. Bu destekleri için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlerde bu desteğe layık olabilmek için mücadele ediyoruz." dedi.

Bitime 5 hafta kala, Türkiye Futsal B-2/B-3 Görme Engelliler 1. Ligi'nde şampiyonluğun en büyük adayı olan BUGES, aynı zamanda gol krallığı yarışında da liderliği kimseye kaptırmıyor. Ligin 9’uncu haftasında oynanan maçlar sonunda, BUGES’in başarılı sporcularından Gündüz Ellek, 16 golle ilk sırada yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.