Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahar Koleji başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Bahar Koleji başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Bahar Koleji’nin düzenlediği Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması’nda (MAFETYA) dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yarışmada birinciliği 5. sınıflarda Ayşe Mirici Ortaokulu’ndan H.Tahsin Yavuz, 6. sınıflarda...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 12:23
Mersin'in Tarsus ilçesinde Bahar Koleji’nin düzenlediği Matematik Fen ve Teknoloji Yarışması’nda (MAFETYA) dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yarışmada birinciliği 5. sınıflarda Ayşe Mirici Ortaokulu’ndan H.Tahsin Yavuz, 6. sınıflarda ise İMKB Ortaokulu öğrencisi Samet Yılmaz elde etti.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya rekor seviyede katılım oldu. Tarsus'ta bulunan 24 ortaokuldan 650 öğrenci katıldığı yarışmanın ödül töreninde veliler ve öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı.

Ödül törenine Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Türkmen ve Selahattin Aktaş, öğrenciler ve velileri katıldı. 5. ve 6. sınıflarda birinciliği elde eden H.Tahsin Yavuz ve Samet Yılmaz’a ödülünü Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir verdi.
Yarışma nedeniyle Bahar Koleji yetkililerini kutlayan Ahmet Safa Demir, " Ülkemizin geleceği, yarınların sahibi olan siz sevgili öğrencilere güveniyoruz. Bu tabloları gördükten sonra yarınlarımızın daha iyi de olacağına inancımız tamdır. Her yıl yapılan bu sınav öğrencilerimizin motivesi açısından da çok önemli." diye konuştu.

Bahar Koleji Müdürü Ali Erdoğan ise MAFETYA'nın bir yarışmanın ötesinde dostluk, arkadaşlık değerlerinin oluşmasına zemin hazırladığını ifade etti. Erdoğan "Tarsus'taki en zeki öğrencileri buluşturan bu yarışmada, çocuklar aynı zamanda farklı okullardan gelen akranlarıyla tanışıp dostluk kurma imkanı buldu. Bu yarışma için Bahar Koleji’nin dost çatısı altında buluşan değerli veli, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yarışmada dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül olarak, dizüstü bilgisayar, bisiklet ve fotoğraf makinesi verilirken, öğretmenlerine altın ve okullarına da plaketin yanında çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.