Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli: Atam Ertuğrul Gazi'nin diyarında siyaset yapmam

Bahçeli: Atam Ertuğrul Gazi'nin diyarında siyaset yapmam

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, 732. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenlik için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt Kaymakamı Osman...

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 16:20
Bilecik'in Söğüt ilçesinde, 732. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri başladı. Şenlik için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt Kaymakamı Osman Güneş ve çeşitli yerlerden gelen çok sayıda kişi geldi.

Hükümet konağı önünden bando ve mehter eşliğindeki kortej Ertuğrul Gazi Türbesi'ne kadar yürüdü. Burada dua eden Bahçeli, civardaki diğer Türk büyüklerinin kabirlerine de gitti. Yörük çadırlarını ziyaret ederek bir müddet oturup sohbet eden Genel Başkan Bahçeli, basın mensuplarının gündemle ilgili sorularına, "Atam Ertuğrul Gazi'nin diyarında siyaset yapmam." diye cevap verdi. Daha sonra Söğüt'teki bazı esnafları ziyaret eden Devlet Bahçeli, bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından da Söğüt'ten ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.