Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli Davutoğlu'na 'yolsuzluk başlığı' önermiş!

Bahçeli Davutoğlu'na 'yolsuzluk başlığı' önermiş!

Yeniçağ gazetesi yazarı Kürşad Zorlu, MHP lideri Bahçeli'nin koalisyon görüşmeleri sırasında Davutoğlu'na 17-25 adını anmadan 'yolsuzluk başlığı' adı altında Meclis görüşmesi önerdiğini iddia etti.

  • Ege Postası
  • 21.08.2015 - 12:15
Yeniçağ gazetesi yazarı Doç. Dr. Kürşad Zorlu, MHP lideri Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerini tıkadığı yönündeki eleştirilere karşı çıktı.

Zorlu, MHP liderinin koalisyon görüşmesinde Başbakan Davutoğlu'nun elini güçlendirmek için 17-25 Aralık süreciyle ilgili yeni bir teklif getirdiğini bunun da kabul edilmediğini iddia etti.

Kürşad Zorlu, CNN Türk'te yayınlanan "Şirin Payzın ile Ne Oluyor" programında AK Parti -MHP koalisyon görüşmeleriyle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.
Zorlu, MHP lideri Devlet Bahçeli 'nin yolsuzluklar konusu görüşülürken Ahmet Davutoğlu'na ilginç bir teklif sunduğunu söyleyerek, Bahçeli'nin Davutoğlu'ndan 17-25 Aralık süreçlerinden hiç bahsedilmeden "yolsuzluklar başlığı" adı altında bir çalışmanın Meclis'e getirilmesini istediğini iddia etti. Zorlu, teklifin elini güçlendirmesine rağmen AK Parti cephesinde kabul görmediğini söyledi.

MHP'DEN AÇIKLAMA: 17-25 MASADAYDI
Zorlu'nun dün geceki bu açıklamalarının ardından MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan bir açıklama geldi. Doğrudan Zorlu'nun iddiasını hedef almayan ancak " AKP ile yapılan koalisyon görüşmeleri konusunda kamuoyunun yalan ve yanlış bilgilendirilmesine" izin vermemek için yapıldığı belirtilen açıklamada, 17-25 Aralık dosyalarının üzerine gidilmesinin Davutoğlu'nun önüne getirilen 4 şarttan biri olduğu vurgulandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.