Dolar 34,1756
%0.04
Euro 38,2173
%0.14
Altın 2.898,470
%-0.74
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli: 'Türk yoktur' diyen...

Bahçeli: 'Türk yoktur' diyen...

Balıkesir'de toplu açılış törenlerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Yasin Aktay'ın "Türk diye bir ırk yok" sözlerine sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2013 - 14:44
BALIKESİR- Bahçeli "Hüsran vericidir, millete en ağır küfürdür. Zalimler koalisyonu bile bu kadarını yapamadı. 7 düvel başımıza üşüşmüştü ama bu kadarına cesaret edememişlerdi. PKK hainlerinin aklına bile bu denli kara çalma gelmedi. Ama kimse Türk yoktur diyemez ve diyemeyecektir. Diyen de belasını mutlaka bulacak, yediği içtiği boğazında düğümlenecek, hak ettiği cevabı en yakın zamanda Türk milletinden alacaktır" diye konuştu.
AKP kazanırsa, Türkiye kaybedecek
Türkiye'yi bölmeyi ve etkin temelde çözmeyi amaçlayan küstahların yeniden gün yüzüne çıktığını, tarihi hesapları masaya yatırdığını belirten Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:
"Başbakan ve hükümeti , bölücülere Türkiye'yi vaat eden Barzani'ye şefkatlik elini uzatan başbakan ve zihniyetidir. Başbakan Erdoğan azıtmış, kontrolünü kaybetmiş, her değeri damgalamıştır. Bölücülere Türkiye'yi vaat eden, PKK gelince kuzu gibi olan, hak arayanlara, demokratik itirazlarını gösterenlere, muhalif olanlara şahinleşen başbakan ve zihniyettir... AKP kazanırsa, PKK sevinecek, sömürgeciler iştahlanacak, küresel cinayet projeleri teyit edilecek. Tüm Türk ve İslam dünyası kaybedecektir. Başbakanın gitmesi şart olmuştur" dedi. (Aydınlık)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.