Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan Ege adaylarını İzmir'de açıklayacak

Erdoğan Ege adaylarını İzmir'de açıklayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Aralık Perşembe günü İzmir'de, İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir Belediye Başkan adaylarını açıklayacak.

  • Ege Postası
  • 01.12.2013 - 14:33
İZMİR - Yeni Asır’dan Onur Çakır’ın haberine göre Ak Parti'nin Ege Bölgesi adayları İzmir'de açıklanacak. Geçtiğimiz Salı bazı Büyükşehir ve İl Belediyeleri'nin adaylarını açıklayan BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir adaylığını bizzat yerinde açıklayacak. Başbakan ErdoğanYıldırım'ın adaylığının yanı sıra Manisa, Aydın, Balıkesir'in de adaylarını burada açıklayacak.
 Mutluluk yarattı
 Yıldırım'ın Büyükşehir adaylığının İzmir'de açıklanacak olması parti teşkilatında büyük sevinç yarattı. Bir gövde gösterisi şeklinde yapılacak organizasyon içinde hazırlıklar önümüzdeki günlerden itibaren başlayacak.
Yıldırım'a destek olmak için kabineden birçok bakanın da o gün İzmir'deolması bekleniyor.Başbakan Erdoğan Manisa'dan Hüseyin Tanrıverdi,Balıkesir'den Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur'u aday olarak kamuoyuna duyuracağı belirtildi. Aydın'da ise kimin aday olacağı merak konusu oldu.

 Hedef büyük

 Başbakan Erdoğan Bakan Yıldırım'la 14 Kasım'da yüz yüze görüşerek İzmiriçin adaylığını düşündüğünü ifade etmişti. Partinin yaptığı eğilim yoklamasında da teşkilat sandığa Yıldırım'ın ismini atmıştı. Ak Parti Genel Merkezi Yıldırım'ın adaylığıyla Büyükşehir Belediyesi ve çok sayıda İlçe Belediyesi'ni kazanmayı hedefliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.